En duktig frisör på Gotland

En duktig frisör på Gotland

Varmt välkomna in till bloggen alla mina kära läsare. Jag är nyss hemkommen ifrån min frisör och som vanligt efter ett besök där så känner jag mig riktigt nöjd. Jag är en tjej som brukar klippa mig på ett ställe som heter Salong Engla. Söker också du efter en riktigt duktig frisör på Gotland vill jag rekommendera dig att gå dit! 

 

För att ni ska få en uppfattning om vilka duktiga frisörer det är som jobbar där, så kan ni gå in på deras Instagram, för där finns det en hel del bilder på snygga och häftiga frisyrer som kunder har fått när de varit där. Ni kan också gå in på deras hemsida, till exempel genom att klicka här. Kanske blir ni sugna på att boka en tid, då ska ni bara ringa Salong Engla. Anledningen till att jag först valde att gå dit, det är för att det är prisvärt, men också för att jag hade hört att denna frisör på Gotland skulle vara mycket bra. Jag går på Komvux och har inte så där väldigt mycket pengar nu när jag lever på studielån, men det är ändå viktigt för mig att ha en snygg och praktisk frisyr som jag trivs i. Vi är flera som pluggar som väljer att gå dit! De som jobbar där är riktigt trevliga och ger alltid ett bra bemötande, och så är de superduktiga på att klippa och också inom allt annat som en frisör gör. Därför passar Salong Engla särskilt bra för mig. Det här är verkligen en frisör för alla! Detta ställe vill jag rekommendera er som söker en frisör på Gotland. Till Salong Engla kommer det folk ifrån hela Gotland vilket jag mycket väl förstår för en duktig frisör kan man gärna resa en bit för att få komma till.  


Kommentarer är stängda.