Lashes by Moa

Lashes by Moa

Hej på er igen alla mina underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till mi blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, och att ni har haft en riktigt härlig helg och en bra start på denna vecka. Jag vill idag skriva ett inlägg om det här med fransar i Örebro med omnejd, då jag vet att ni är många som delar detta intresse med mig. Jag har som ni vet ett stort intresse för hälsa och skönhet, och då framför allt fransar. Jag vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag nu tipsa er om Lashes by Moa, vilket är ett företag som jag verkligen tycker om. Jag har under åren stött på många företag som tyvärr har gjort mig besviken. Många företag har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan gett mig fransar som inte har hållit alls länge. Jag är så tacksam över att jag hittade just Lashes by Moa, då detta företag verkligen har gett mig det som jag behöver.

Moa är fantastiskt duktig när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar. Jag kunde tack vare detta känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag. Hon är dessutom riktigt kunnig och erfaren inom sin bransch, och hon arbetar alltid med mina egna behov och önskemål för att göra mig så nöjd som möjligt. Jag kommer definitivt fortsätta vända mig till just Lashes by Moa, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Örebro, Nora eller Lindesberg med omnejd att göra detsamma. Ha nu en riktigt bra måndag och en fortsatt härlig vecka, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.