Massage får mig att må bra

Massage får mig att må bra

Hej alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen. Jag ska nämna några ord om en sak som kan få oss att må riktigt bra. Jag utgår ifrån mina egna erfarenheter och väljer att dela det med er. Det som fungerar så bra på mig, fungerar säkert lika bra för dig! Det handlar om något så bra som massage. Det finns ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ, dit kan alla som vill ha massage på Gotland gå. 

 

Sällan mår jag så bra som efter att jag varit där. Jag har haft en period med rätt mycket stress och så jobbar jag inom vården. Problem med värk i nacke och rygg kom som ett brev på posten, som det gör för de flesta som jobbat inom vården i många år. Jag bestämde mig för att prova massage. På Rosenmetoden Massage för kropp o själ får jag en riktigt bra massage som både är värkreducerande och avslappnande, och den härliga känslan som massagen ger mig i flera dagar efteråt skulle jag vilja att ni fick uppleva också. Jag tycker mycket om att gå dit, och nu när det finns möjlighet att få en sådan här bra massage på Gotland på det här företaget, tänker jag att många kan nytta av det här. Hon Annika Sandgren som äger och driver det här företaget är certifierad rosenterapeut och diplomerad regndropps- och änglamassör och brinner verkligen för att ge välgörande behandlingar i massage anpassad utifrån var och ens behov. Nu klarar jag av att hantera livet bättre när det är som stressigast, både på jobbet och privat. Jag önskar att ni ska få uppleva hur härlig denna massage på Gotland är också. 


Kommentarer är stängda.