KBT i Falkenberg

KBT i Falkenberg

God dagens! En fantastiskt härlig torsdag som denna hade jag tänkt dela med mig av något som verkligen har haft positiv inverkan på mig. Det är KBT i Falkenberg hos företaget Lynga KBT AB, där har jag fått all den hjälpen jag har behövt med min psykiska hälsa.

I början av det här året hände det en sak som fick mig att må otroligt dåligt psykiskt, det blev dessutom bara värre och värre med tiden. Tillslut kände jag att jag verkligen var på botten, det kändes inte som att jag kunde må sämre än vad jag mådde då. Mitt dåliga mående har hållit i sig sedan dess, först nu känner jag att jag mår aningen bättre. Anledningen till att jag idag är på bättringsvägen är för att jag vände mig till det här företaget för hjälp med KBT i Falkenberg. Hos det här företaget har jag fått otroligt bra hjälp, de har sett till att jag kan reflektera och processera det som har hänt för att få möjligheten att gå vidare från det. Från att ha mått så dåligt som jag gjorde var det faktiskt skönt att äntligen få hjälp som fick mig att må bättre, för tack vare deras hjälp har jag faktiskt börjat må bättre igen. Min psykiska hälsa är tillbaka på rätt spår igen, mot det bättre. Helt ärligt tror jag inte att jag hade klarat att må bättre om jag inte hade fått den hjälpen som jag fick. Därför vill jag informera er om det här företaget, om ni är intresserade av hjälp inom KBT i Falkenberg tycker jag verkligen att ni borde höra av er till det här företaget.


Kommentarer är stängda.