Lagerhotell var lösningen för mig

Lagerhotell var lösningen för mig

Under senare tid har det varit en hel del som har haft frågor och funderingar och vänt sig till mig i en alldeles speciell fråga. Det handlar om att många har blivit intresserade av att hyra in sig i något lagerhotell i närheten av Gävle eller Tierp och då jag tidigare har skrivit ett inlägg och berättat om att jag har skaffar mig en lokal i ett lagerhotell så har ni varit lite nyfikna på att få veta vilket lagerhotell det handlar om och ifall det även skulle finnas någon möjlighet för er att komma i kontakt med det här företaget som bedriver detta lagerhotell i närheten av Gävle.  

Jag skrev det där inlägget utan en tanke på att det skulle bli ett så stort intresse av det här, det blev en överraskning men en rätt så trevlig sådan, nu har jag ju möjlighet att i denna plattform som bloggen är kunna få hjälpa er. Så här är det mina kära läsare, att företaget som bedriver lagerhotell för dem i Gävle och Tierp med omnejder heter OTHS Olssen Trading House Sweden, och detta lagerhotell består av flera mindre lokaler med en stor totalyta vilket gör att det finns rum för många fler än dem som hitintills hyr där. Det är många fördelar med ett lagerhotell för det är en bra lösning på praktiska problem som många har med att man inte har tillräckligt med plats, som i mitt fall då på mitt eget företag. Jag vill underlätta för er att komma i kontakt med OTHS Olssen Trading House Sweden så jag gör som så att jag lägger in en länk här i texten som ni kan klicka på för då kommer ni direkt in på hemsidan till detta lagerhotell i Gävle.  


Kommentarer är stängda.