Nya tapeter i sovrummet

Nya tapeter i sovrummet

God eftermiddag! Jag har fått hjälp med tapetsering i sovrummet och det blev ett lyckat resultat. Det var mönstrade tapeter och jag vågade inte sätta upp dem själv eftersom de kostade mycket pengar och jag är verkligen inte någon expert. Så jag vände mig till en duktig målare i Örebro och han gjorde ett fantastiskt jobb! Jag är så nöjd med resultatet. Jag rekommenderar absolut att man vänder sig till en professionell målare om man vill ha ett perfekt resultat. 

Det var på rekommendation av en god vän till mig som jag fick kontakt med målaren. Jag vet att det finns andra alternativ när man ska tapetsera, men jag är så nöjd med resultatet och det var verkligen inte dyrt, så jag tänkte att det kanske är intressant för fler att veta om.

Min vän hade fått hjälp med att måla huset i somras och det blev så fint, så jag frågade henne vem hon hade anlitat. Hon gav mig namnet på målaren och jag kontaktade honom direkt. Jag blev mycket positivt överraskad av hans service och han var mycket duktig på att tapetsera. Han hade gjort ett fantastiskt jobb i min väns hus och jag visste att jag kunde lita på honom.

Jag har aldrig varit särskilt bra på att tapetsera, men målaren gjorde ett mycket bra jobb och jag är mycket nöjd med det slutliga resultatet. Det var inte gratis, men det var verkligen värt pengarna. Jag skulle absolut rekommendera honom till andra som vill tapetsera sitt hus.

En annan vän till mig tapetserade ett rum själv, men tyvärr blev det inte alls som hon hade tänkt sig. Hon ville ha ett mönstrat tapet, men det blev bara rörigt och otympligt. Och sedan satte hon upp tapeterna snett, ja, det blev verkligen inte bra och efter ett tag fick hon göra om jobbet.


Kommentarer är stängda.